Federația Organizațiilor Neguvernamentale pentru Servicii Sociale

FONSS este o federație a furnizorilor privați profesioniști din domeniu care și-a asumat ca misiune implicarea în schimbarea politicilor și dezvoltarea sustenabilă a serviciilor sociale. Federația reunește 44 de organizații cu activitate recunoscută în domeniul serviciilor sociale, din Iași, Bacău, Neamț, Suceava, Galați, București, Giurgiu si Prahova.

Asociația Afterhills

Asociația Afterhills are peste cinci ani experiență în organizarea de evenimente care implică mase mari de oameni, managementul informațiilor și coordonarea simultană de proiecte cu impact în domeniul social, până în prezent înregistrând peste 270.000 de beneficiari.

Suntem prezenți în Centrul de Asistență Umanitară și Socială pentru Refugiați CTR Nicolina unde realizăm circuite logistice și gestionăm punctul de preluare/dispecereare a refugiaților (recepție), având o rezervă substantială de traducători.

ParentIS

ParentIS este o asociație nonprofit din Iași, iniţiată de un grup de părinți care susțin alți părinți. Scopul lor este de a oferi sprijin în relația de cuplu și în procesul de parenting, de a sprijini, educa și consilia părinții și pentru a le asigura astfel copiilor o creștere armonioasă și sănătoasă, securitate și un nivel înalt de educație.

Asociația Grupul Zâmbetul Nostru

Asociația Grupul Zâmbetul Nostru este o organizație non-guvernamentală din Iași, care își propune să exercite o influență benefică asupra copiilor și tinerilor din societatea contemporană, să prevină, să amelioreze fenomene care le afectează calitatea vieții și să combată factorii de risc, în vederea diminuării numărului de copii și tineri aflați în pericol sau în situații de marginalizare și/sau excludere socială.