Facem tot ce ține de noi să adunăm bani pentru masă caldă în Centrul de Asistență Umanitară și Socială pentru Refugiați CTR Nicolina.

Azi strângem donații la Wood Scapes, în Pădurea Ciurea.

Povestea e asta: Ovidiu Biber, Silviu Luda și Victor Mandric au venit cu ideea de a participa la eveniment cu un fel de suport pentru cei ce vin la festival. Avem câteva păturele numai bune pentru noapte, saci de dormit, vreo două hăinuțe mai groase, chiar și 2-3 corturi, toate din donații. Le vom oferi celor care nu vor avea la ei ce le trebuie la noapte și le vom solicita ajutor pentru masă caldă.

Ciprian Mihalcea a venit cu ideea de a ne ajuta cu o mașină de popcorn și cu una de vată de zahăr și să oferim produse contra donații. Echipa lui e aici.

Nu știu cum va fi ziua de azi, dar orice ban înseamnă mâncare.

Ca să fim aici avem colegi care fac voluntariat: Flori, Ioana, Mihaela, colegi din alte ONG care ne-au mai dat obiecte pentru donat sau au venit sa ne acorde asistență tehnică, deci lista e mai lungă.

Mulțumim tuturor celor ce contribuie la efortul nostru donând. Dacă nu ajungeți aici (suntem lângă rezervorul de apă) atunci vă rugăm sprijiniți- ne donând online aici:

https://gogetfunding.com/?p=8100308