Vă informăm despre un program de sprijin financiar pentru startup-uri și IMM-uri ucrainene din domeniul tehnologiei care oferă soluții, servicii sau produse inovatoare.

Rețeaua de parteneri Seeds of Bravery lansează prin intermediul Consiliului European pentru Inovare (EIC) 5 apeluri prin care se oferă granturi cuprinse între 10.000 EUR și 50.000 EUR pentru a sprijini companiile inovatoare ale Ucrainei să-și modernizeze strategia de afaceri, să-și dezvolte activitatea și să se integreze / extindă cu succes pe piețele europene. Programele de consultanță disponibile în cadrul proiectului adresează servicii pentru inovare în afaceri, antreprenoriat inovator, reconstrucția Ucrainei după război sau creșterea și accelerarea tehnologică.

Termenul limită de depunere a cererilor este 25 aprilie 2024.

Detalii despre proiect, criterii de eligibilitate și aplicații se găsesc aici: https://seedsofbravery.eu/

Informare furnizată în cadrul Proiectului Restart- derulat de FONSS, în parteneriat cu Caritas România prin programul Active Citizens Fund România, finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2020. Pentru mai multe informații accesați www.eeagrants.ro.

Informații despre Active Citizens Fund România sunt disponibile pe www.activecitizensfund.ro.

Lucrăm împreună pentru o Europă incluzivă.

#haide#ActiveCitizensFund#Romania#activecitizens#EEANorwayGrants#FONSS#CARITAS