💙💛❤️ In această seară la Centrul de Asistență Umanitară și Socială pentru Refugiați CTR Nicolina Iași am avut un moment de mare bucurie: ne-am întâlnit cu copiii care frecventează programele noastre. Alături de copiii de la Nicolina, din programul realizat în parteneriat World Vision RomaniaFONSS au cântat, au dansat și ne-au spus urări copiii din programul de la Crucea Roșie Română Filiala Iași.

Seara a avut și alte surprize – un colind cântat de părintele Oleg din Odessa, cadouri de la Moș Crăciun și o masă cu bunătăți pentru copii și părinți. Bucuria copiilor a înseninat puțin și sufletul celor ce locuiesc acum în centrul Nicolina.

Mulțumim tuturor celor ce au contribuit la seara aceasta așa frumoasă: educatorii și profesorii noștri de la Nicolina- Vica, Anna, Lucia, Oxana, Dorina,Halyna, Irina, Cristina, Vasile, Sebi, lui Silviu care ne-a făcut atmosferă de sărbători, colegelor Alla și Natalia de la Crucea Rosie, dar și finanțatorilor noștri UNHCR România și World Vision.

Mulțumirile conducerii centrului se îndreaptă către părinții care au încredere în noi și întreaga echipă a centrului, angajați ai FONSS, Asociatia Afterhills , ParentIS , Asociatia Grupul Zambetul Nostru și Primăria Municipiului IașiDirecţia de Asistenţă Socială Iaşi– care se străduie zi de zi să muncească pentru sprijinirea ucrainenilor ce accesează serviciile noastre.